Omdömen

 

Omdömen om Dece Karlsson - Gitarr i Uppsala @MUSIKiUPPSALA


"Jag har spelat som trubadur i några år och kan sjunga och spela hyfsat. Men jag har länge känt att jag skulle vilja bli en bättre sologitarrist. Så jag vände mig till Dece Karlsson. Han han gav mig en riktigt bra lektion i skalor och solandets grunder. Rekommenderar honom varmt för alla som vill lära sig spela gitarr, oavsett nivå".


/Johan Brännström, Journalist/Trubadur

 


.............................
"Genom att ha fått ta del av en kreativ och väldigt pedagogisk undervisning har jag fått verktyg för att lära känna mitt instrument. Jag har på kort tid fått många aha-upplevelser. Äntligen förstår jag det grundläggande i melodi och ackordspel, hur allt hänger ihop. Jag har fått många bra tips på hur jag ska göra för att utveckla mitt spelande.


Dece var fantastiskt duktig på att lägga undervisningen utifrån den nivå jag befinner mig på idag; Det var lätt att förstå och det kändes som en lagom stor utmaning. Det var som att poletten trillade ner och plötsligt öppnade sig en ny värld. Dece har fått mig att inte längre underskatta mina gitarrkunskaper. Tack vare undervisningen förstår jag nu att jag kan bli en bättre gitarrist och känner mig inspirerad till att fortsätta lära mig.
Jag har nu fått kunskaper som ger mig förutsättningar för att själv kunna utveckla mitt spelande och därmed även kunna ge en bättre undervisning för mina elever".

 

/Inga Gustafsson (musiklärare i Linköping, 29 år)

 


.......................

 


"Sommaren 2017 bestämde jag mig för att lära spela ett instrument, då hittade jag "MusikiUppsalas" gitarrundervisning. Jag kontaktade Dece Karlsson för att boka min första lektion (påpekar att jag aldrig hade rört en gitarr förut).
Jag var lite rädd i början, men insåg att jag hade fel redan efter första tillfället.
Han lär ut det viktigaste för att kunna spela massvis med låtar, och det med ett unikt sätt (prova själva får ni se!). Det som återstår då är att öva för att kunna spela alla möjliga låtar.
Om det är gitarr ni vill spela, så tveka inte att kontakta MusikiUppsala Dece Karlsson".


Solmaz Mizanaghasi, läkarstuderande, 22 år

 

.........................

 


"Ibland får jag frågan om jag har en sen fyrtioårskris eftersom jag måste lära mig att spela gitarr och sjunga. Svaret är att jag har en konstant kris och ständigt måste lära mig nya saker.

Jag köpte en elgitarr i Miami för två år sedan och försökte komma igång, men det gick sådär. Fingrarna satt på någon annans händer och händerna satt på någon annans armar. Men nu, efter tio lektioner hos Dece, kan jag inte längre låta bli att plocka upp gitarren en stund på kvällarna. Det har blivit så jäkla roligt och utvecklande att spela.

Dece har fångat mina behov som de ser ut idag och var jag vill komma. Jag har redan en repertoar där jag vill utveckla mitt gitarrspel som kompgitarrist i Gravity Waves. Så Dece och jag går igenom ackord och figurer, låt för låt. I det arbetet får han automatiskt in ackordspel, rytmik, skalor och fingerspel. Dece är en superpedagog, en sån där lärare som skolan behöver många fler av.

Kör igång du också. Sluta fundera och kontakta Dece nu direkt".

 

/Morgan Sandberg, sångare och kompgitarrist i Gravity Waves

 

.........................

 


"Först var jag lite osäker på om jag verkligen skulle kunna lära mig speciellt mycket på kort tid, men Dece är väldigt uppmuntrande och förstående så att jag får viljan och självkänslan att fortsätta.
Om det är något man inte förstår, så ser han det och förtydligar utan att man behöver fråga.
Papperen man får med sig hem efter lektionen är alltid tydligt skrivna, och övningarna hemma går utan problem.
Jag fick till och med ett schysst plektrum att behålla! Som yrkesmusiker i över 40 år har Dece verkligen allt att erbjuda vad gäller erfarenhet.
Förmodligen min bästa upplevelse av inlärning av någon sort".

 

Emma Hultén (studerande, 22 år)


________________________________________________________
Gitarr i Uppsala @MUSIKiUPPSALA – www.gitarrundervisning.n.nu

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)